Norway

Where to buy

Se etter Carmex i avdelingen for leppebalsam i favorittbutikken din.

Locate
Family Business

Alfred Woelbing, som var plaget av tørre, sprukne lepper, fant opp Carmex® leppebalsam i USA tidlig i 1930-årene. Alfred brukte små glasskrukker til sin spesialformel, hvor han helte oppi alt for hånd. Dette solgte han til apotekere fra bagasjerommet på bilen sin. Carmex har siden den gangen blitt en internasjonal favoritt, og over 130 Carmex-produkter selges hvert minutt over hele verden! Woelbing-familien driver fremdeles virksomheten den dag i dag.

Contact Carmex

RFSU Norge AS
Box 1279
Farogatan 33
SE-164 29 Kista

post@rfsu.no
Website

Våre produkter

Carmex® leppebalsam fås på krukke eller tube.

Klassisk krukke

Lansert i USA for første gang i 1937. Carmex’ klassiske krukke.

Ingredients

Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Paraffin, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Vanillin, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Cherry Jar

Reliable protection in a sweet cherry flavor.

Ingredients

Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum, Benzophenone-3, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Paraffin, Camphor, Menthol, Vanillin, Linalool, Benzyl Cinnamate, Geraniol.

Klassisk tube

Carmex-gelé smøres jevnt og glatt på leppene.

Ingredients

Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Paraffinum Liquidum, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Vanillin, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Slik virker den

Det er en vitenskapelig forklaring på alt, til og med kriblingen.

Hva er årsaken til sprukne lepper?

Leppene sprekker når de blir for tørre. Vanligvis skyldes dette utsettelse for tørr luft, sol, vind, lave temperaturer eller til og med støv.

Vil Carmex tilføre leppene mine fuktighet?

Ja. Carmex leppebalsam inneholder en spesiell blanding av ingredienser, inkludert naturlige fuktighetsbevarende stoffer som kakaosmør og lanolin. Disse og andre mykgjørende ingredienser gir leppene ett sunt og friskt utseende, gjenoppretter fuktigheten og forebygger tørrhet og sprekkdannelse.

Når bør jeg bruke Carmex?

Carmex lindrer, kjøler og fukter tørre og sprukne lepper. Smør på Carmex rikelig og jevnt så ofte du føler behov for det i løpet av dagen.

Kan jeg bruke Carmex på leppene før jeg smører på leppestift?

Ja! Vi anbefaler å bruke Carmex før og etter at du smører på leppestift for å bevare og gjenopprette fuktigheten, hjelpe til å smøre leppestiften jevnere på og bevare leppenes myke og jevne utseende.

Hvorfor kribler det i leppene mine når jeg smører på Carmex?

Carmex inneholder kamfer og mentol. Disse ingrediensene gjør at Carmex virker avkjølende og hjelper til å lindre irritasjonen av ru og sprukne lepper, noe som oppmuntrer til et sunt utseende og som føles like bra som det ser ut til.

Er Carmex leppebalsam testet på dyr?

Vi tester aldri på dyr. Alfred Woelbing, grunnleggeren av Carmex, betraktet dyretesting som unødvendig dyreplageri, og dette synet har vært en del av kulturen vår i mer enn 75 år. Alle Carmex-produkter gjennomgår en grundig kjemisk analyse før de forlater fabrikken. Ettersom mange av produktene fra Carma Laboratories Inc. selges reseptfritt, utfører vi spesifikke analyser for å sikre at alle testforskrifter og krav fra myndighetene (bl.a. fra FDA) er oppfylt, og at produktene er trygge og effektive for forbrukerne. Vi utfører dessuten spesielle tester for å sikre at alle forskrifter og krav fra statlige organer, for eksempel FDA, blir oppfylt, og at våre produkter er trygge og effektive for våre forbrukere.

Er Carmex populær?

Carmex var i mange år den best bevarte hemmeligheten til modeller, kjendiser og sminkører. Det er imidlertid vanskelig å holde en god ting hemmelig i all evighet! Carmex er nå én av de leppebalsamene som er best likt i hele verden, og det selges over 130 i minuttet!