Sweden

Where to buy

Carmex finns i läppbalsamavdelningen i din favoritaffär.

Locate
Family Business

Ett familjeföretagAlfred Woelbing led av torra, nariga läppar när han uppfann Carmex® läppbalsam i USA i början av 1930-talet. Alfred hällde försiktigt sin unika blandning i små glasburkar som han körde runt och sålde till apotekare. Sedan dess har Carmex blivit en internationell favorit med över 130 sålda Carmex-produkter runt om i världen varje minut! Familjen Woelbing sköter fortfarande företaget.

Contact Carmex

RFSU Stockholm AB
Box 1279
Farogatan 33
SE-164 29 Kista

info@rfsu.com
Website

Våra produkter

Carmex® läppbalsam finns på burk och i tub.

Klassisk burk

Introducerades i USA 1937. Carmex i klassisk burk.

Ingredients

Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Paraffin, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Vanillin, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Cherry Jar

Reliable protection in a sweet cherry flavor.

Ingredients

Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum, Benzophenone-3, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Paraffin, Camphor, Menthol, Vanillin, Linalool, Benzyl Cinnamate, Geraniol.

Klassisk tub

Carmex-gel glider på läpparna mjukt och jämnt.

Ingredients

Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Paraffinum Liquidum, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Vanillin, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Så fungerar Carmex

Det finns en vetenskaplig förklaring till allt, till och med pirret i läppen.

Vad orsakar nariga läppar?

Läppar blir nariga på grund av att de är för torra. Det beror vanligtvis på torr luft, solljus, vind, låga temperaturer eller till och med damm.

Återfuktar Carmex läpparna?

Ja. Carmex läppbalsam innehåller en unik blandning av ingredienser, däribland naturliga fuktmedel som kakaofett och lanolin. Dessa och andra uppmjukande ingredienser ger dig läppar som ser friska ut genom att återställa fuktbalansen och förhindra att läpparna blir torra och nariga.

När bör jag använda Carmex?

Carmex har lindrande, avhjälpande och återfuktande effekt på torra, nariga läppar. Applicera Carmex rikligt och jämnt efter behov under hela dagen.

Kan jag använda Carmex på läpparna innan jag sätter på läppstift?

Visst! Vi rekommenderar att du använder Carmex före och efter applicering av läppstift för att bevara och återställa fukt, underlätta applicering av läppstift och se till att läpparna ser mjuka och jämna ut.

Varför pirrar det i läppen när jag sätter på Carmex?

Carmex innehåller kamfer och mentol. Dessa ingredienser ger Carmex en kylande effekt och avhjälper irritationen som orsakas av hårda, nariga läppar – vilket främjar ett friskt utseende som känns lika bra som det ser ut.

Har Carmex läppbalsam testats på försöksdjur?

Vi testar aldrig våra produkter på djur. Carmex grundare Alfred Woelbing ansåg att djurförsök var meningslösa och onödigt grymma, och ställningstagandet mot djurförsök har förblivit en del av vår kultur i mer än 75 år. Alla Carmex produkter genomgår en noggrann kemisk analys innan de lämnar vår anläggning. Dessutom genomför vi specifika tester för att se till att alla bestämmelser och krav från offentliga myndigheter som FDA (amerikanska livs- och läkemedelsverket) uppfylls och att våra produkter är säkra och effektiva för våra kunder.

Är Carmex populärt?

I många år var Carmex en väl bevarad hemlighet bland modeller, kändisar och makeupartister. Men det är svårt att hålla en så pass lyckad sak hemlig! Carmex är nu ett av världens mest älskade läppbalsam med över 130 stycken i försäljning varje minut!