Finland

Where to buy

Carmex on myynnissä hyvinvarustetuissa päivittäistavarakaupoissa ja tavarataloissa kautta Suomen.

Locate
Family Business

Alfred Woelbing kärsi kuivista ja rohtuneista huulista ja keksi Carmex®-huulivoiteen Yhdysvalloissa 1930-luvun alkupuolella. Alfred kaatoi käsin valmistamansa huulivoiteen varovasti pieniin lasipurkkeihin, jotka hän myi apteekkeihin autonsa tavaratilasta. Carmex on tänään kansainvälinen suosikki, ja maailmassa myydään yli 130 Carmex-tuotetta joka minuutti! Yhtiö on edelleen Woelbingien johtama.

Contact Carmex

Suomen RFSU Oy
Box 1279
Farogatan 33
SE-164 29 Kista

rfsu@rfsu.fi
Website

Tuotteemme

Carmex® – huulivoide purkissa tai tuubissa.

Perinteinen purkki

Lanseerattiin Yhdysvalloissa vuonna 1937. Perinteinen Carmexin purkki.

Ingredients

Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Paraffin, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Vanillin, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Perinteinen tuubi

Carmexin geeli levittyy huulille helposti ja tasaisesti.

Ingredients

Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Paraffinum Liquidum, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Vanillin, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

Moisture Plus Clear

Carmexin geeli levittyy huulille helposti ja tasaisesti.

Ingredients

C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Ozokerite, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, Isopropyl Palmitate, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride, Paraffin, Euphorbia Cerifera Cera, Cera Alba, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Linoleate, Camphor, Persea Gratissima Oil, Ethylhexyl Palmitate, Hydrogenated Vegetable Oil, Cocos Nucifera Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethyl Vanillin, Menthol, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Lactic Acid, Palmitoyl Oligopeptide.

Moisture Plus Pink

Superkosteuttava huulivoide, joka kosteuttaa ja korostaa huultesi luonnollista sävyä. Aurinkosuojakerroin 15.

Ingredients

C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Ozokerite, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, Parfum, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Paraffin, Euphorbia Cerifera Cera, Cera Alba, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Linoleate, Camphor, Persea Gratissima Oil, Ethylhexyl Palmitate, Hydrogenated Vegetable Oil, Cocos Nucifera Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethyl Vanillin, Menthol, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Lactic Acid, Palmitoyl Oligopeptide, CI 77891, CI 15850, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Miten huulivoide toimii

Kaikki on tieteellisesti selvitettävissä, jopa kihelmöivä tunne.

Mikä saa huulet rohtumaan?

Huulet rohtuva, koska ne ovat liian kuivat kuivalle ilmalle, auringonvalolle, tuulelle, alhaiselle lämpötilalle tai jopa pölylle altistumisen vuoksi.

Kosteuttaako Carmex huulia?

Kyllä. Carmex-huulivoide sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia, mukaan lukien luonnollisia kosteuttajia kuten kaakaovoi ja lanoliini. Nämä ja muut ihoa pehmentävät aineet saavat huulet näyttämään terveiltä, sillä ne palauttavat menetettyä nestettä ja estävät huulia kuivumasta ja rohtumasta.

Milloin Carmexia pitäisi käyttää?

Carmex auttaa lievittämään, kosteuttamaan ja hoitamaan kuivia, rohtuneita huulia. Käytä Carmexia runsaasti ja tasaisesti niin usein kuin tarpeellista pitkin päivää.

Voinko levittää Carmexia huulille ennen huulipunaa?

Kyllä! Suosittelemme Carmexin käyttämistä huulipunan alla ja päällä, sillä se ylläpitää ja palauttaa kosteutta, huulipuna levittyy tasaisemmin ja huulet näyttävät pehmeiltä ja sileiltä.

Miksi huuleni kihelmöivät, kun käytän Carmexia?

Carmex sisältää kamforia ja mentolia. Nämä ovat Carmexin viilentäviä ainesosia ja auttavat lievittämään karheiden ja rohtuneiden huulien aiheuttamaa ärsytystä ja saavat huulet näyttämään terveemmiltä.

Testataanko Carmex-huulivoide eläimillä?

Emme koskaan tee eläinkokeita. Carmexin perustaja Alfred Woelbing uskoi, että eläinkokeet ovat perusteettoman ja tarpeettoman julmia, ja tämä eläinkokeiden vastainen kanta on jäänyt osaksi kulttuuriamme yli 75 vuoden ajaksi. Kaikille Carmexin tuotteille suoritetaan perusteellinen kemiallinen analyysi, ennen kuin ne lähtevät toimitiloistamme. Lisäksi suoritamme erikoistestejä varmistaaksemme, että kaikkia Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) kaltaisten valtion viranomaisten laatimia määräyksiä ja vaatimuksia noudatetaan, ja että tuotteemme ovat kuluttajien käytössä turvallisia ja tehokkaita.

Onko Carmex suosittu?

Vuosien ajan Carmex oli mallien, kuuluisten henkilöiden ja meikkitaiteilijoiden salaisuus. Mutta hyvää tuotetta on vaikea pitää salassa loputtomiin! Carmex on tällä hetkellä yksi maailman suosikkihuulivoiteista, ja sitä myydään 130 kappaletta joka minuutti!